måndag 16 juli 2007

Fler lekdressar!


Och så blev det några till. En vallmoröd och en randig. Den vallmoröda är i velour och den randiga är i babyfrotte. Mikael glider omkring i sin sköna, randiga lekdress. Han är sååååå söt.






































7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill ha ett par absolut...i brun velour helst. Hör av dig när du fått hem det./K

Edyta Nyman sa...

Hej

Just nu har jag ingen brun velour hemma, men jag jobbar på det. Jag kommer att göra ett inlägg på bloggen när jag har fått hem nya tyger.

mvh
Edyta

Makaron sa...

Hej,
Jag undrar om du kan ge mig tips på var man kan köpa textiletiketter med egen logga på. Var har du köpt dina?

Mvh Åsa

Edyta Nyman sa...

Hej Makaron

Det finns lite olika ställen på internet, t ex minanamnband.se. Fast pysslig som jag är så gör jag dem själv och det är MYCKET billigare ;). Det du behöver är en bläckstråleskrivare, speciellt skrivarpapper som du använder för att stryka på tyg, tygband (bomull), bildbehandlingsprogram och strykjärn. Sen är det bara att skapa en egen logga, precis som du vill ha den. Jag hoppas att du förstår hur jag menar. Om inte, hör av dig för en mer detaljerad beskrivning.

Lycka till med loggorna
/Edyta

Anonym sa...

Hej, har span på din vallmoröda lekdress på Tradera (insåg också att här har jag varit förut och spanat!) fast jag skulle så gärna vilja ha en sån i stl 80 istället... lillkillen har just nu 74 och man får ju vänta sååå länge på att han kan ha den om man köper en 86. ;) Säljer du bara via Tradera eller gör du även på beställning? Lekdressarna är ju helt underbara!

Jag finns på FL nedan (har för mej att jag hittade hit första gången via länk därifrån) eller på mitt nick @gmail.com :) Hoppas på svar!

Anonym sa...

Ooooh, vad underbara kläder du gör! Har bjussat på den söta gula på Tradera! Hoppas jag vinner! Såg att ni bor i Thn, precis som vi! Kul!

L.A.WOMAN sa...

Vilka underbara lekdressar!!! Får man fråga var mönstret kommer ifrån?